Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Vakıfbank Ortaokulu

Telefon : 055053112112
Belgegeçer : 4322170444
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://vanvakifbankoo.meb.k12.tr
Adres : ŞABANİYE MAH. OSMANGAZİ 1. SK. BANK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 12/1 EDREMİT / VAN
VİZYON : İnsan Kaynakları Bölümü, bir yandan çalışanlarımızın okulun en değerli kaynağı oldukları ve buna lâyık muamele görmeleri gerektiği kavramını teşvik ederken diğer yandan ilgili, güvenilir ve zaman konusunda titiz tavrıyla uygun maliyetli ve nitelikli hizmet sunarak okulu destekler. Bütün bunları gerçekleştirirken de çalışanlarımızın gizlilik ve mahremiyetlerini gözetir. Çalışanların ihtiyaçları ile okulun ihtiyaçlarını uygun bir şekilde dengelemek amacıyla İK bölümü adeta bir katalizatör görevi üstlenerek, tüm çalışanların en üst düzeyde katılımla Okul’un başarısına katkıda bulunmalarını sağlamaya çalışır. İK bölümü ekibi, personel ve personele eşit fırsatlar sağlanması konularındaki yürürlükte olan Türk Kanun’larına uygun hareket edilmesini sağlamak üzere, okul idaresiyle ve diğer birimlerle birlikte hareket etmeye özen gösterir.
MİSYON : İnsan Kaynakları Bölümü´nün misyonu; eşit muamele, açık iletişim, şahsi sorumluluk, güven ve karşılıklı saygı ilkeleriyle tanımlanabilecek daha iyi bir çalışma ortamı yaratmak için insan kaynakları programları, sistemleri ve uygulamalarının geliştirilmesi ve gerçekleştirilmesi alanlarında öncülük ve rehberlik görevlerini üstlenmektir.
BAŞARILAR : ...

Öğretmen :38
Öğrenci :526
Derslik :18
Kütüphane Kitap Sayısı :690
Öğretim Şekli :Okulumuzda sabahçı ve öğleci olarak ikili eğitim-öğretim verilmektedir.Ortaokul kısmı sabah eğitim-öğretim yapmaktadır.
Saatler : Dersler 07.00´de başlayıp, 12.40´de sona ermektedir.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Şehiriçi minibüs ve otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Şabaniye Mah. Hasanbey Cad.Osman Gazi Sok. Van-Edremit´te yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 4006 Tübitak Projeleri
Proje Çalışmaları :
Yazdır :